30 Dagen Gebed: nu ook via WhatsApp

We hebben iets nieuws: dit jaar kun je ook via WhatsApp meedoen aan 30 Dagen Gebed. Op zondag 5 mei begint 30 Dagen Gebed, onze maand van dagelijks gebed voor moslims. We willen graag met zoveel mogelijk mensen voor hen bidden. Wil je elke ochtend tijdens de ramadan een berichtje ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze gratis dienst.

Aanmelden voor de 30 Dagen WhatsAppberichten is gemakkelijk en veilig.

Voeg het telefoonnummer van Frontiers toe aan de contacten in je
telefoon: 035-69 22 558.

Stuur via WhatsApp ’30 Dagen Gebed Aan’ naar Frontiers.

Je ontvangt een automatische bevestiging van je aanmelding – Je bent klaar.

Vanaf 5 mei ontvang je dagelijks ’s morgens een kort bericht met een gebedspunt.
4 juni is de laatste dag van de ramadan. Die dag ontvang je het laatste bericht. Wil je het dagelijkse bericht stopzetten? Stuur dan ’30 Dagen Gebed Uit’ naar Frontiers.

De berichten en de gebedspunten die je ontvangt zijn afkomstig uit 30 Dagen Gebed, de gebedsgids die Frontiers jaarlijks uitgeeft tijdens de ramadan. Tijdens de vastenmaand van moslims bidden wij voor hen. In de gebedsgids (boekje voor € 4,00 of PDF voor € 1,50) vind je dagelijks een langer bericht over het volk waar we voor bidden, met drie gebedspunten.

Heel leuk: Je kunt ons tijdens 30 Dagen Gebed via WhatsApp ook een reactie of vraag sturen. Jouw bericht wordt alleen door Frontiers gezien en beantwoord.

Wij gebruiken je bericht en telefoonnummer alleen om je de berichten te sturen voor 30 Dagen Gebed. We zullen je gegevens niet elders opslaan of verspreiden. Tijdens 30 Dagen Gebed zullen we je via Whatsapp uitnodigen om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief of om ons gebedswerk financieel te steunen.

Contact

Frontiers
Postbus 350
3840 AJ Harderwijk

035 692 25 58
info@frontiers.nl

IBAN: NL 06 INGB 0007 2305 83

© 2018 · FRONTIERS