Gewoon via WhatsApp: 30 Dagen Gebed

Meld je aan voor een dagelijkse gebedsupdate via WhatsApp tijdens 30 Dagen Gebed. Bid mee met de grootste wereldwijde gebedsactie voor moslims. Je krijgt elke ochtend een bericht van ons.

Vanaf 24 april gaat 30 Dagen Gebed van start, de wereldwijde gebedsactie voor de moslimwereld tijdens de ramadan. We bidden graag met zoveel mogelijk Nederlandse en Vlaamse bidders. Daarom hebben we nu een WhatsAppdienst: elke ochtend krijg je, na aanmelding, een kort bericht met het volk waar we die voor bidden en een gebedspunt.

Meld je in drie stappen nu aan voor deze gratis dienst.

Aanmelden voor de 30 Dagen WhatsAppberichten is gemakkelijk en veilig.

Voeg het telefoonnummer van Frontiers toe aan de contacten in je
telefoon: 035-69 22 558.

Stuur via WhatsApp ’30 Dagen Gebed aan’ naar Frontiers.

Je ontvangt een automatische bevestiging van je aanmelding – Je bent klaar.

Wil je tussentijds stoppen? Stuur via WhatsApp ’30 Dagen Gebed uit’.

Gebruik de WhatsAppberichten als een leidraad om mee te bidden, of als een herinnering om de gebedsgids erbij te pakken. Vorig jaar deden meer dan 300 bidders mee. En heel leuk: Je kunt ons tijdens 30 Dagen Gebed via WhatsApp ook een reactie of vraag sturen. Jouw bericht wordt alleen door Frontiers gezien en beantwoord.

Vanaf 24 april ontvang je dagelijks ’s morgens een kort bericht met een gebedspunt. 23 mei is de laatste dag van de ramadan en de 30 Dagen Gebed. Die dag ontvang je het laatste bericht.

De berichten en de gebedspunten die je ontvangt zijn afkomstig uit 30 Dagen Gebed, de gebedsgids die Frontiers jaarlijks uitgeeft tijdens de ramadan. Tijdens de vastenmaand van moslims bidden wij voor hen. In de gebedsgids (boekje voor € 4,00 of PDF voor € 1,50) vind je dagelijks een langer bericht over het volk waar we voor bidden, met drie gebedspunten.

Wij gebruiken je bericht en telefoonnummer alleen om je de berichten te sturen voor 30 Dagen Gebed. We zullen je gegevens niet elders opslaan of verspreiden. Tijdens 30 Dagen Gebed zullen we je via Whatsapp uitnodigen om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief of om ons gebedswerk financieel te steunen.

Contact

Frontiers
Postbus 350
3840 AJ Harderwijk

035 692 25 58
info@frontiers.nl

IBAN: NL 06 INGB 0007 2305 83

Frontiers is aangemerkt als ANBI stichting.

© 2018 · FRONTIERS