Jongentje dat bid in islamitische gebedshouding

“Hoe krachtig zal het zijn als mensen van over de hele wereld bidden en God vragen om een enorme oogst in de komende jaren. We dagen je uit mee te doen en onderdeel te zijn van deze beweging!”

Directeur Frontiers Internationaal

God gaf me deze uitdaging afgelopen zomer op een conferentie. Het verraste me. Was het echt God die sprak?

Een aantal maanden na de conferentie sprak ik John, een vriend van mij. God had dezelfde boodschap, de uitdaging om 10 jaar te bidden en te vasten, ook aan hem gegeven. Hierdoor bemoedigd hebben we deze uitdaging gedeeld met meer mensen. 93% van deze mensen gaf aan te willen bidden en vasten de komende 10 jaar. Wat een bevestiging van God!
Organisaties, kerken en individuele mensen, een ieder is welkom om aan deze grote gebedsketen deel te nemen en te bidden dat in de komende 10 jaar, 10% van de moslimwereld haar vertrouwen op Jezus stelt!
Honderdduizenden moslims hebben Jezus al ontmoet. Er zijn er nog steeds velen die deze mogelijkheid nog niet hebben gehad. 

Iemand zei ooit:
‘Als we een beweging willen zien ontstaan door vasten en gebed, moeten we een vastende en biddende beweging zijn!

In januari 2018 is deze uitdaging van start gegaan om 10 jaar, de klok rond, te vasten en bidden voor moslims. Het doel van het 10/10 initiatief is dat er de komende 10 jaar continu iemand vast en bidt. Je kunt je individueel opgeven om een uur voor je rekening te nemen of als groep een hele dag.

Opgeven kan via ons contactformulier.