Kennismakingsweekend Frontiers

We genoten ervan om met mensen samen te komen die hetzelfde verlangen hebben: onbereikte volken over God vertellen.

Chris en Sofie zijn al een tijd in contact met Frontiers. Zij hebben van God een groot verlangen gekregen om moslims te bereiken. Door de jaren heen heeft God ook een bepaald land op hun hart gelegd. Volgend jaar zullen zij long-term naar dit land worden uitgezonden.

Sofie vertelt: “In november 2018 kwamen wij voor het eerst naar het kennismakingsweekend en dit was vooral voor mij een heel bepalend weekend. Door het ontmoeten van andere gezinnen met kinderen die naar het veld wilden en goede gesprekken met mensen van Frontiers liet God me stilstaan bij enkele zorgen die ik had. Door intensief gebed na dit weekend werd ik bevrijd van deze zorgen.

Ook dit jaar waren wij weer aanwezig op het kennismakingsweekend, dit keer met een vertrekdatum naar het land dat we van God gekregen hebben. Wat ben ik dankbaar om te zien welke stappen God ons in het afgelopen jaar heeft laten zetten, samen met Frontiers.

We genoten ervan om met mensen samen te komen die hetzelfde verlangen hebben: onbereikte volken over God vertellen.

Het weekend zit altijd erg leuk in elkaar! Goede sprekers, informatie over Frontiers, praktijkoefening en vooral goede gesprekken met elkaar! Erg ontspannen, zoals het hoort te zijn! We zijn enorm dankbaar dat er organisaties bestaan als Frontiers!”

Contact

Frontiers
Postbus 350
3840 AJ Harderwijk

035 692 25 58
info@frontiers.nl

IBAN: NL 06 INGB 0007 2305 83

© 2018 · FRONTIERS