Medische kliniek voor vrijwel gratis zorg

“We willen alle donateurs van HARTE danken voor de giften. Het is werkelijk hartverwarmend.”

Triple C (Christian Cultural Center)

In onze vorige nieuwsbrief schreven we over het openen van een kliniek. Inmiddels hebben we een mooi gebouw gehuurd en is de verbouwing in volle gang.

We hopen half februari de deuren te openen! Maar (nog) niet de deuren van een kliniek. Voor nu wordt het een Centrum met allerlei activiteiten zoals een mobiele kliniek, muziekles, Engelse les, bibliotheek, coffeeshop, gaarkeuken en Bijbels onderwijs. We zijn ontzettend dankbaar dat we de lokale bevolking op deze manier kunnen dienen.

Wachten op een vergunning

De reden voor deze verandering is dat we de vergunningen (nog) niet hebben om een kliniek te openen. Totdat we de benodigde vergunningen krijgen willen we het gebouw gebruiken als een buurtcentrum, waar we allerlei activiteiten plaatsvinden. Waaronder ook een mobiele kliniek. Op deze manier willen we de buurt ondersteunen en middels de activiteiten de blijde boodschap van Christus verkondigen.

Tot zegen voor de mensen in Libanon

We willen alle donateurs van HARTE danken voor de giften. Het is werkelijk hartverwarmend. Het geeft ons de mogelijkheid jullie giften om te zetten in een zegen voor de mensen in Libanon.

Gebedspunten

  • Bid dat de vergunningen die nodig zijn voor het openen van de medische kliniek spoedig uitgegeven zullen worden.
  • Bid dat dit buurtcentrum een plek van liefde, rust en vrede zal worden voor de wijk.
  • Bid voor zegen op de gesprekken en mogelijkheden om het Goede Nieuws te delen.