De beste ondersteuning is partnership

Geen interesse in zending

Jaren geleden spraken twee jonge mensen Bas aan. Ze waren bezig om hun financiële ondersteuning bij elkaar te krijgen zodat ze uitgezonden konden worden. Ze vroegen of Bas ook maandelijks een gift wil overmaken en op die manier deel zou willen uitmaken van hun ondersteuning. Bas vertelt vol trots dat dit zijn leven veranderde: Als deze twee mij niet hadden gevraagd om hen te ondersteunen dan zou ik waarschijnlijk geen enkele interesse in zending hebben gekregen.

Dit is meer dan twintig jaar geleden gebeurd en beide mensen werken nog steeds in de zending. Vanaf dat moment is Bas een toegewijd ondersteuner van de zending. Hij heeft geleerd dat de beste ondersteuning niet alleen het financieren van de bediening is. De beste ondersteuning ligt in partnership. 

Als deze twee mij niet hadden gevraagd om hen te ondersteunen dan zou ik waarschijnlijk geen enkele interesse in zending hebben gekregen.

Wat bedoelen we met partnership?

Met partnerschap bedoelen we dat jij, als achterban van een veldwerker ook meedoet aan de missie om het Goede Nieuws bekend te maken. Niet op het veld, maar wel door te geven en door te bidden voor de noden van je veldwerker en het volk waar hij/zij werkt. Ook kan je op creatieve en praktische manieren samenwerken met werkers om hun bediening te ondersteunen. Enkele voorbeelden zijn: gebedsgroepen starten, kerkbezoeken organiseren, helpen met onderkomen tijdens een verlofperiode. 

Steun een werker

Op  Support a Worker vind je nog creatieve en praktische ideeën om de samenwerking met werkers te intensiveren en  hun bedieningen te ondersteunen. Je kunt je eigen ideeën ook toevoegen door op de tab te klikken in de linkerhoek van de site.

Samen, jij en de werker op het veld, kunnen jullie helpen om meer moslims bekend te maken met Jezus Christus.

Giften

Ondersteun ons werk om mensen uit te zenden naar de moslimvolken die op het Goede Nieuws wachten door het geven van een gift. Of kijk eens bij vacatures om te zien hoe je praktisch betrokken kan raken bij het werk in Nederland.