Gebed voor ons werk in binnen- en buitenland

Werkers op het veld

De afgelopen maanden was er een moeilijke situatie op het veld. Dit kwam in de afgelopen week tot een hoogtepunt. Meer details kunnen we helaas niet geven, maar we waarderen jullie gebed hiervoor zeer!

 • Dank God dat de crisis goed opgelost lijkt te zijn en dat het gezin weer bij elkaar is.
 • Bid dat de werkers rust zullen ervaren en vertrouwen dat Hem niets uit de hand loopt.
 • Bid voor lokale gelovigen, die hier ook mee te maken hebben. Voor moed en standvastigheid.
 • Bid dat de kerk door tegenstand heen zal groeien. Dat de tegenstand hun geloof zal versterken.
 • Bid dat deze crisis geen lange termijn gevolgen heeft voor andere werkers in dit gebied.

Veldbezoeken

In de zomer zullen er ook een aantal veldbezoeken plaatsvinden.

 • Bid voor de mensen die meegaan met de reis naar Ghana volgende week. Voor een veilige reis en een mooie, inspirerende tijd met elkaar. 
 • Bid voor de deelnemers dat God hen laat zien hoe Hij met deze ervaring verder wil gaan in hun levens.

Rahman en Nelleke bezoeken diverse Nederlandse werkers op het veld, waar ze vanaf de voorbereiding tot de uitzending nauw mee hebben opgetrokken.

 • Bid voor een gezegende en bemoedigende tijd met elkaar. Voor goede gesprekken en nieuwe inzichten in wat werkers nodig hebben van Frontiers op het veld.
  Hoe we hen kunnen  steunen op de plek waar werkers door hun werk en leven heen een getuigenis van Hem mogen zijn. 

Werkers op verlof

Bid voor vier singles en twee gezinnen die op verlof zijn of komen. Dat ze kunnen genieten van hun tijd in Nederland. Van het koelere klimaat, het ontmoeten van familie en vrienden en dat ze geestelijk en lichamelijk weer op kunnen laden.

Huis gezocht!

We waarderen ook jullie gebed voor een zendingsgezin met twee tieners / jong volwassenen die onlangs zijn teruggekeerd naar Nederland. Ze zijn op zoek naar een nieuwe plek om te settelen in het midden / westen van het land: Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord- of Zuid-Holland. Het is lastig om er tussen te komen in de huizenmarkt. Wie kan hen helpen met een goede tip? Laat het ons weten via [email protected]

Werk in Nederland

Zomerconferentie New Wine

Binnenkort staan we met een stand op de zomerconferentie New Wine

 • Bid voor goede gesprekken, dat mensen geraakt worden door het feit dat nog zoveel onbereikte moslimvolken Jezus niet persoonlijk kennen als hun redder en verlosser. 

Hulp op kantoor

Vanaf september mogen we Lukas, een stagiair, verwelkomen die ons komt helpen op kantoor. 

 • Dank God voor deze mogelijkheid en zijn enthousiasme en frisse blik. Bid voor een goede samenwerking en een zegen op zijn stage en studie. 

Voorbereidingstraject The Journey

In september willen we weer een nieuw traject van The Journey starten. 

 • Bid voor nieuwe mensen die zich hierbij aan willen sluiten.
 • Bid voor Inge en Kristien die een land op het Arabisch Schiereiland op hun hart hebben en stappen zetten om uiteindelijk naar dit land te gaan.

Jubileum Frontiers

Dit jaar bestaat Frontiers 30 jaar en dat vieren we graag met jou! Op deze feestelijke dag hoor je veel over ons werk in verschillende moslimlanden, maak je kennis met verschillende culturen en leer je meer over moslims en de islam. Maar voordat het zover is, moet er nog heel wat werk verzet worden.

 • Dank God voor zijn zegen en voorziening in de afgelopen 30 jaar.
 • Dank God voor zoveel mensen die betrokken zijn of zijn geweest bij Frontiers: werkers, bidders, gevers, geïnteresseerden, mensen op kantoor. 
 • Bid voor Zijn hulp en zegen bij alle plannen die we hebben, besluiten die we nemen en de voorbereidingen voor deze dag.

Meer info over deze dag vind je hier.

Bedankt voor jouw gebed!

Maandelijks vergelijkbare verhalen in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan!