Je zegeningen tellen

Zo vlak voor de zomervakantie, zit ik achter mijn laptop en mijmer ik over het afgelopen jaar. Een mooi moment om even te pauzeren en terug te kijken op ons werk in Gods Koninkrijk. Wat heeft God ons gezegend!

1,5 jaar geleden zijn we gestart met een shorttermprogramma. Op dit moment staat de teller voor shorttermers op 13! We zijn dankbaar voor deze jonge mensen die op zoek zijn naar Gods doel met hun leven en bewust tijd nemen om te onderzoeken of lange termijn zending iets voor hen is. Een aantal van hen is inmiddels weer op Nederlandse bodem en neemt stappen om zich verder voor te bereiden op lange termijn zending, door een specifieke studie of werkervaring op te gaan doen.

Op kantoor was ook volop beweging. Een mooi, vernieuwd magazine is uitgegeven en andere communicatie uitingen zijn verder ontwikkeld. Het gebedsinitiatief Omarm een Volk groeit, met nu 10 kerken die bidden voor een onbereikt moslimvolk.

Beweging dus, niet alleen op kantoor, maar ook op het veld. Twee van onze teamleden zijn vertrokken naar het veld en een derde zal dit najaar gaan. Lege plekken zijn ontstaan. Dankbaar zijn we dat een plek al is opgevuld.

Neem eens kijkje bij onze vacatures. We zoeken o.a. een shorttermcoördinator en een verhalenschrijver. Kom jij ons team versterken?

En nu zijn er verschillende veldmensen in Nederland, om bij te tanken, te debriefen, familie te bezoeken en te delen wat God doet in de moslimwereld. Samen met hen kijken we ook vooruit naar het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Maar nu eerst even met elkaar een pauze en onze zegeningen tellen!

We wensen je een hele mooie zomer toe!

Hartelijke groet,

Jacqueline Baarsen

Maandelijks vergelijkbare verhalen in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan!

Contact

Frontiers
Postbus 350
3840 AJ Harderwijk

035 692 25 58
info@frontiers.nl

IBAN: NL 06 INGB 0007 2305 83

© 2018 · FRONTIERS