vind jouw rol

Ga

Om te bouwen in Gods koninkrijk hebben we gewone mensen zoals jij nodig – mensen die bereid zijn de crossculturele grens over te gaan. Moslims die voor het eerst een ontmoeting met Jezus kunnen hebben ontmoeten omdat jij daar bent.

Sluit je bij ons aan

Voor het uitzenden van één persoon is veel nodig: rekruteren, trainen, bidden. Er is een rol voor iedereen. Neem contact met ons op om te horen wat jij kunt doen in Nederland, of kijk eens naar onze vacatures.

Vorm een smallgroup

Ontdek Gods hart voor de volken door samen met een paar vrienden de vierweekse studie Embark te doen. Deze studie zal je helpen om te ontdekken hoe God jou in Zijn plan kan gebruiken. Vraag de Embark studie aan.

Geef

Door regelmatig of eenmalig te geven, help je ons. Samen met jou kunnen we doorgaan met de bouw van Gods koninkrijk onder moslims.

Partner met ons!

Of God je nu heeft geroepen om Hem te volgen door te gaan, te bidden, te geven of hier in Nederland je in te zetten. Frontiers helpt je graag jouw rol ontdekken, zodat alle moslims het Goede Nieuws kunnen horen. Maak een afspraak om te komen praten of bel ons!

Mail ons

1 + 2 = ?