over ons

Missie

Wij verlangen dat God wordt grootgemaakt door groepen moslims die nu nog nooit van Hem hebben gehoord. Onze missie: 

Met liefde en respect nodigen wij alle moslimvolken uit Jezus te volgen. 

Wij richten ons hierbij op die moslimvolken en gebieden die het minste toegang hebben tot het evangelie. In deze gebieden delen onze werkers het Goede Nieuws van Jezus met de mensen om hen heen.

‘Ik heb er eer in gesteld het evangelie niet te verspreiden op plaatsen waar Christus al bekend was.’

Romeinen 15:20

In Nederland rekruteren, trainen en zenden we nieuwe werkers naar de moslimwereld.

Samen dromen we van de dag waarop we zien dat het Goede Nieuws bij elke stam, taal, volk en natie is gebracht. (Openbaring 5:9)

6 pijlers van Frontiers

 • Moslims

  Onze prioriteit is het bereiken van moslimvolken. Volken waar geen kerk is, geen christenen en geen werkers in hun midden zijn.

 • Bewegingen

  Alles wat we doen draagt eraan bij om gezonde, productieve gemeenten te stichten. We doen dit door onze teams van gehoorzame discipelen, die nieuwe discipelen maken in de moslimwereld. Zo ontstaan van bewegingen van moslims die nieuwe volgelingen van Jezus worden.

 • Genade

  We streven ernaar om vol genade te zijn naar elkaar binnen de kaders van de Bijbel. We waarderen verschillende opvattingen over theologische accenten en benaderingen van bedieningen.

 • Veld beslist

  Onze werkwijze wordt bepaald door het veld. Teamleiders op het veld nemen beslissingen voor hun eigen context, en gezamenlijk, voor de organisatie.

 • Teams

  We werken altijd in teams. Onze teams dienen met een gemeenschappelijke visie de regio. Ieder team heeft de vrijheid om strategieën aan te passen aan de lokale situatie.

 • Blijven leren

  We zijn toegewijd aan levenslang leren, mentorschap, vernieuwen en verbeteren.

Lees hier meer over de uitdaging die voor ons ligt.