Wat is Omarm een Volk?

Als zendingsorganisatie richten we ons op het bereiken van ongeziene en onbereikte moslimvolken in de wereld. Er zijn nog ongeveer 400 moslimvolken waar – zover wij weten – geen gelovigen, geen kerken en geen werkers zijn. Deze 400 moslimvolken bestaan uit meer dan 100.000 mensen. Als organisatie geloven we dat de eerste stap in het bereiken van deze 400 volken gebed is. Daarom hebben wij het gebedsinitiatief Omarm een Volk opgezet, waarin een kerk op een toegankelijke manier een jaar lang bidt voor één van deze 400 volken.

Een aantal kerken is inmiddels gestart met het omarmen van een volk. Een variatie van grote en kleine kerken, jong en oud, kringen en individuen die zich allemaal toewijden om een maand te bidden. Het project bindt de kerk en de generaties samen door middel van het gezamenlijke doel: dat een moslimvolk de kans krijgt om het Evangelie te horen.

In deze video krijg je meer uitleg over Omarm een Volk. Enthousiast geworden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.