omarm een volk

Teveel volken zijn onbereikt

Als zendingsorganisatie richten we ons op het bereiken van ongeziene en onbereikte moslimvolken in de wereld. Er zijn nog ongeveer 400 moslimvolken waar – zover wij weten – geen gelovigen, geen kerken en geen werkers zijn. Deze 400 moslimvolken bestaan uit meer dan 100.000 mensen. Als organisatie geloven we dat de eerste stap in het bereiken van deze 400 volken gebed is. Daarom hebben wij het gebedsinitiatief Omarm een Volk opgezet, waarin een kerk op een toegankelijke manier een jaar lang bidt voor één van deze 400 volken.

Wij helpen je in 4 stappen om een volk te omarmen

Benoem een ambassadeur

Er wordt in de kerk een ambassadeur aangewezen die aanspreekpunt is voor het project.

Kies een volk

De kerk kiest in overleg een volk uit om voor te bidden.

Materiaal

Wij leveren een gebedsgids aan met daarin voor 30 dagen gebedspunten voor het volk, ook speciaal voor kinderen.

12x een maand

Minimaal 12 individuen of 12 groepen in de kerk bidden beurtelings een maand lang voor dit volk. Hierbij gebruiken ze de gebedsgids.

Samen geven we vorm aan de grote opdracht

Of een kerk gewend is om veel te bidden of niet, het maakt geen verschil. Wij bieden graag onze hulp aan in het begeleiden van de kerk tijdens het jaar van gebed. Het belangrijkste is dat er voor deze volken gebeden gaat worden. Gebed baant de weg en gebed heeft effect! Op deze manier wordt de grote opdracht door gebed vormgegeven en kan de hele kerk daarin participeren.

Welke volken zijn nog niet omarmd?

Klik op de bullets en vind meer informatie over het volk.

Een variatie van grote en kleine kerken doen mee. Jong en oud, kringen en individuen die zich allemaal toewijden om een maand te bidden.

Het project bindt de kerk en de generaties samen door middel van het gezamenlijke doel: dat een moslimvolk de kans krijgt om het Goede Nieuws te horen.

Lees het verhaal van een kerk dat een volk op het Arabisch Schiereiland omarmt. Of krijg een indruk van hoe een onbereikt of ongezien volk eruit ziet door over dit volk te lezen.

Neem contact met mij op over Omarm een Volk

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees en ontdek hier meer over andere onbereikte volken