een speciaal geschenk van donateurs

Crises over zee: jij kan helpen!

Een speciaal geschenk van donateurs

Veel Frontiers teams wonen in moeilijke plaatsen die worden gekenmerkt door armoede, politieke instabiliteit, conflicten en natuurrampen. Ze vinden manieren om tegemoet te komen in de praktische noden van de mensen en om hen te wijzen op de hoop in Jezus Christus.  

Onlangs was er een Frontiers team in het Midden-Oosten dat omzag naar vluchtelingengezinnen die juist waren aangekomen in hun stad. God gebruikte een speciaal geschenk van donateurs om deze vluchtelingen te zegenen en om het Goede Nieuws met ze te delen. Hieronder vertellen ze hun verhaal.

Het geschenk

‘Vorige maand, had één van onze donateurs een inzameling gehouden voor ons en het geld overgemaakt op de rekening van Frontiers. Ons team besloot om het geld te gebruiken voor manden met voedsel en verzorgingsproducten voor een aantal vluchtelinggezinnen.’

‘Aan de vluchtelingen legden we uit dat de pakketten komen van volgelingen van Jezus. Het is een speciaal geschenk om de gezinnen te laten weten dat God van hen houdt en hun noden kent. De gezinnen waren geraakt door de geschenken. We hadden verschillende mogelijkheden om te delen uit het Woord, om te vertellen over het Goede Nieuws en om te bidden met mensen. We ontmoetten zelfs een vrouw die vele jaren geleden een droom had gehad over Jezus en graag meer wilde leren.’

In één gezin ontdekten we dat de man leed aan een zeldzame ziekte waardoor hij uiteindelijk blind zal worden. Zijn vrouw Hasna zorgt voor hun vier kinderen en werkt om te voorzien in het levensonderhoud van het gezin. Ze worstelden echt om de eindjes aan elkaar te knopen. Nadat ze het pakket ontvingen, was Hasna zo dankbaar dat ze die nacht niet kon slapen. Ze lag wakker en dankte God dat hij voorzag voor haar gezin. 

Gebedspunten

Bid voor meer open deuren om het Goede nieuws te delen met deze gezinnen.
Vraag God om teams naar moslims te leiden die er klaar voor zijn om Jezus Christus aan te nemen. 

Geef

Giften van donateurs zijn een onmisbare hulp om Gods zegen uit te delen. Je ondersteuning kan veldwerkers helpen om moslims te ontmoeten die open staan voor het Goede Nieuws. 

Kijk op deze pagina om het werk van Frontiers te ondersteunen.

Ontdek meer over het steunen van speciale projecten van werkers door op de knop hieronder te klikken.

SUPPORT A WORKER’S PROJECT

Maandelijks vergelijkbare verhalen in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan!