Een samenwerking tussen jouw kerk en Frontiers

Frontiers gelooft dat, door samen te werken met de kerk in Nederland er meer werkers aangenomen, getraind en uitgezonden kunnen worden. De Grote Opdracht van Jezus voeren we samen uit. Dat kan niet zonder de kerken in Nederland. 

De grootste bewegingen naar Christus in de geschiedenis zijn met een kleine stap begonnen. Soms is de eerste stap slechts een introductie.

Kent jouw kerk Frontiers al?

4 Stappen om …

…de onbereikte volken onder de aandacht te brengen in jouw kerk

1. Presenteer de feiten

Wereldwijd zijn er naar schatting 1 miljard moslims die worden beschouwd als onbereikt. In die landen is minder dan 2% van de bevolking christen. Van hen zijn er 1.108 moslimvolken die volledig ongezien zijn, er zijn geen christelijke werkers onder hen. Menselijkerwijs hebben zij geen kans om te kiezen voor Jezus als Heer.

2. Leg de uitdagingen uit

Sociale onrechtvaardigheid zoals mensenhandel en -smokkel, geweld, corruptie, gebrek aan onderwijs en armoede, komen vaak voor in regio’s waar moslims wonen. Waarom denken we vaak dat het hopeloos is om te geloven in verandering? We beweren dat we de ‘Hoop van de wereld’ hebben! Wil jij meewerken deze levensveranderende Hoop aan deze mensen te brengen?

3. Introduceer Frontiers

Frontiers wil inspireren en samen met de kerk individuele werkers of teams uitzenden. Moslims met liefde en respect uitnodigen om Jezus te volgen. Door als kerk en Frontiers onze krachten te bundelen, kunnen we veranderingen in moslimgemeenschappen zien ontstaan en onrecht doorbreken. 

Vanuit Nederland zijn er 25 werkers uitgezonden om de onbereikte moslimvolken te bereiken met het Goede Nieuws.

4. Breng je kerk in contact met ons

Frontiers komt graag in contact met jouw kerk. Om samen na te denken hoe we meer werkers uit kunnen zenden naar de moslimwereld en de Grote Opdracht meer tot leven kunnen brengen in de Nederlandse kerken. 

Concrete stappen:

  • Deel dit filmpje over de onbereikte volken tijdens de dienst, bijvoorbeeld op
    5 februari: de zondag voor onbereikte volken;
  • Organiseer een MomentumYes cursus; *
  • Nodig ons uit voor een spreekbeurt of een workshop ‘Delen met moslims’;
  • Doe mee met het gebedsinitiatief Omarm een Volk;
  • Download de Priority100 prayer app in je App Store of Google Play en bid dagelijks voor een onbereikt volk. (ook in het Nederlands)

* Wil je meer weten over MomentumYes, neem contact met ons op.

Maandelijks vergelijkbare verhalen in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan!